ANUGERAH

10:50 PM

Assalamualaikum dunia..

ehemm... secara officialnya rasmi link blog baru, nama blog baru "mamareenatan"
tetiba terlintas difikiran, daripada blog ni terkubur, baik reena buat blog yang boleh share info atau tips yang reena sendiri mencari dalam ilmu parentings ni.

Alhamdulillah, dah masuk 30minggu kandungan.
sebabkan ni first time nak sambut baby, sure kita sebagai ibu ni pening nak cari info-info persediaan.

nak beli barang apa?

nak list barang apa?

baju baby nak beli berapa banyak?

set bersalin apa nak guna?

perlu ke nak standby breastpump atau direct Breast Feeding(BF) je. (BF bukan boifren tau.. dah jadi mummy2, takde boifren2 dah. haha!)

semua ni bermain difikiran kita kan wahai ibu mummy umi mama sekalian?
(bapak2 ni jarang nak fikir, dorang tau tolong bagi duit untuk kita beli je)

maka dengan itu, reena akan share sedikit sebanyak persediaan reena untuk baby pertama reena.

tunggu next entry reena buatkan short list ok.

daaa....!

*janggal lagi nak bahasakan diri mamareena. kbai. :p

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts